govornik

speaker

Vanja Bokun Popović

Full Body Quantum Calibration™

SVE ILI NE

Vanja Bokun Popović je kvantni psiholog, međunarodni istraživač, autor i mentor koji pomaže ljudima da ožive svoju bio-tehnologiju. Učila je i predavala na tri kontinenta i preko 15 zemalja sveta, kombinujući klasičnu nauku i vekovne duhovne zakone te sarađivala sa vodećim umovima modernog doba.

Kandidat je za doktorat iz psihologije u Americi, nosilac mastera urbane pedagogije, fakultetske diplome iz biznisa i menadžmenta, kao i preko 50 profesionalnih licenci i diploma.

Vanja je autor knjiga Mi gradimo novi svet i Leksikon Božanstvene Žene i koautor nekoliko drugih.

Dok je živela u Njujorku, imala je priliku da lično uči od Dalaj Lame, Dipaka Čopre, Ruperta Šeldrejka (začetnika moderne teorije o morfogenetičkim poljima), Marka Matuseka (književnika i urednika najpopularnijih američkih magazina) i Džona Kalafatisa (jednog od najuspešnijih njujorških preduzetnika). Vanja je 4 godine posvećeno učestvovala u aristotelovskoj The School of Practical Philosophy, izučavajući klasične grčke filozofe, Šekspira, dela Marsilia Fićina, svete spise svetskih religija, Sanskrit, kaligrafiju …

Sertifikovana kao Coach i Terapeut iz oblasti Kvantne Psihologije u radu sa pojedincima i grupama. 2015. godine počela da se bavi tematikom roditeljstva i kako neisplakane suze roditelja utiču na razvoj nervnog sistema dece. Usavršavala se u radu sa mentorkom Dr. Marion Rose iz Australije kroz psihologiju Svesnog Roditeljstva

2017. učila od Kendall Summerhawk, jednog od vodećih ženskih lidera u polju finansijske transformacije žena. Sertifikovani je coach za Sacred Money Archetypes® , programa za isceljenje odnosa prema novcu

Od 2017. godine radi sa Dan Brule-om, ličnim mentorom Tonija Robinsa. Trenutno je u završnoj fazi da bude sertifikovana kao International Breathwork Therapist.

Vanja ima 7 godina menadžerskog iskustva u implementaciji akademske reforme u NYC. Dve godine za redom je dobitnik Segal Americorp Award za unapređivanje kriznih zajednica.

Aktivno je uključena u rad udruženja vaterpolo trenera Srbije i kolaboracije sa selektorom Dejanom Savićem. Vanja je jedan od pokretača najtrofejnijeg srpskog ženskog vaterpolo kluba Taš 2000. Od 2016. je aktivno u sportu kao psiholog i pedagog.

Kreirala je transformativni program za elitne vaterpolo kampove za mlade vaterpoliste, najpre za kamp trofejnog Andrije Prlainovića i Dragane Ivković, a zatim za kamp i klub Nikole Rađena.

Pokretač je Platforme Božanstvene Žene koja ima za cilj da edukuje i osnaži sve žene koje se u ovom vremenu osećaju pozvane da služe svojim zajednicama. Pored njenih autorskih tečajeva kroz koje je u poslednje dve godine prošlo nekoliko stotina ljudi, posebno mesto u Vanjinoj ličnoj misiji predstavlja namera da se TELO ŽENE i SVETA ŽENSKA ENERGIJA vrate tamo gde pripadaju – Ženi - gde žive srećne žene rastu srećne porodice.

Živimo u uzbudljivom vremenu, kada nam nauka svakodnevno donosi nova otkrića koja potvrđuju ono što već znamo – da smo svemoćni. U svakom od nas postoje turbo motori inspiracije, radosti, zahvalnosti i kreativnosti koji kada se pokrenu daju motivaciju za svaki dan i brzo obnovljivu životnu energiju.