govornik

speaker

Tatjana Šešum

JEZIK ARHETIPOVA

Otkrijte snage koje oblikuju vašu sudbinu!

Tatjana Šešum, po osnovnom obrazovanju magistar psihologije, psihoterapeut, homeopata, floriterapeut, prevodilac, pisac, radoznalac...Danas sebe smatra holističkim terapeutom koji neprestano istražuje nove načine održavanja i vraćanja holističkog zdravlja u sopstveni život, kao i u živote svojih klijenata. Nema kvalitetnog života bez preuzimanja života u svoje ruke. Kada preuzmemo život u svoje ruke postajemo kreatori sopstvene životne stvarnosti. Život je suviše vredan Dar da bi se pasivno prihvatao i proživljavao, iz dana u dan, iz obaveze u obavezu.


Edukaciju iz racionalno emocionalno bihejvioralne psihoterapije završila na Albert Ellis Institute - New York a četvorogodišnje studije klasične Homeopatije na Londonskom Koledžu za klasičnu homeopatiju.


Posebno polje Tanjinog interesovanja je u okviru Homeopatije za terapiju cvetnim esencijama. Predstavnik je Kalifornijskog Instituta za floriterapiju u Srbiji i edukator za kalifornijske cvetne esencije. Osnivač je Udruženja za promociju floriterapije Balkanske Latice (L - lepota, A - autentičnost, T - tolerancija, I - inspiracija, C - celovitost, E - energija ) u Beogradu, Tanja je i kreator seta Balkanskih cvetnih esencija, prve linije cvetnih esencija sa Balkana namenjenu pre svega unapređenju zdravlja nas koji živimo na ovom podneblju i vibriramo slično lekovitim biljkama koje rastu na našem tlu.


Tatjana Šešum: Mada sam mnogo ranije počela da shvatam da psihoterapija (bilo koja) kojom sam se do tada isključivo bavila ima jedan redukcionistički pogled na čoveka koji joj onemogućava da bude celovit sistem lečenja. Srećom po mene desio se sudbinski susret između mene i homeopatije koja je postala moja nova životna filozofija, pruživši mi odgovore na sva moja dotadašnja pitanja.


Vaš dominantan ARHETIP određuje vašu SUDBINU


Predavanje upoznavanja nesvesnih arhetipova po metodi Karla Gustava Junga naučiće vas KOJI vas arhetip najviše određuje i što je još važnije u KOJIM oblastima vašeg života je koji najaktivniji. Kako učiti od svojih arhetipova?

GDE ste sada privatno i poslovno? Da li vam se čini da iako radite drugačije, dobijate iste rezultate, u ljubavi, poslu, sa prijateljima? Poznavanje arhetipova može da TRANSFORMIŠE VAŠ ŽIVOT!

NIKO, ma koliko bili mentalno i emocionalno JAKI ne može izbeći uticaj svojih ARHETIPOVA!

Poenta je iskoristiti dobijeno znanje i uvide da bi se pravili svesniji izbori i odluke u svim oblastima života, od karijere do ličnih odnosa, izbegavajući pri tom česte zamke i greške a istovremeno ističući svoje snage i talente. Rezultat je srećnija i autentičnija verzija sebe same.

Nikada nije suviše kasno za promenu svog života na bolje prihvatanjem svojih arhetipova u potpunosti. Koji god da je arhetip odgovoran za izazove u vašem životu, upoznajte ga i osvestite i promenite svoj život.


Želim da budem heroj u sopstvenom životu!