govornik

speaker

Tatjana Beočanin

Hipnoterapeut

Promenite život Hipnozom i Samohipnozom

Tatjana Beočanin je sertifikovani Hipnoterapeut (Omni Hypnosis Training Center, Dave Elman Hypnosis Institute, Board of National Hypnosis Gerald Kein), iskusan stručnjak za kliničku hipnozu, hipnoterapiju, dugogodišnji praktičar rada na podsvesnoj analizi, vodič tehnikom savremene hipnoze do pozitivnih promena emocionalne i socijalne inteligencije.

Na osnovu bogatog iskustva osnivač je sopstvene metode mentalnog čišćenja podsvesnih informacija kao i usvajanja novih pozitivnih uverenja koje dovode do željenih rezultata pozitivne promene.

Tatjana radi sa odraslima i decom, kako bi im pomogla u prevladavanju širokog spektra problema i izazova. Izazovi dolaze u mnogim oblicima i uvek postoji put napred. Njena želja je da pomogne ljudima da prevaziđu svoje lične izazove, da pruži alatke koje im pomažu da to učine, kao i podršku.

Hipnoterapija je skup hipnotičkih tehnika koje se primenjuju u terapijske svrhe za rešavanje psihičkih, emotivnih, fizioloških i problema u domenu ponašanja.

Da li Vam nedostaje više samopouzdanja? Da li želite da se oslobodite anksioznosti, straha? A možda zauvek želite da se oslobodite loših navika?

Savremena hipnoza je siguran i proveren metod promene načina razmišljanja i ponašanja sa dokazanim rezultatima.