govornik

speaker

Ruben Papian

SFERA

KO SAM JA?

Specijalni gost “ISKRE 3”, Ruben Papian, sa večnom i najdubljom temom “Ko sam Ja?”.

Ruben je erudita, filozof, trener, savetnik, inovator, tvorac škole za razvoj ličnih sposobnosti "Sfera", izumitelj ezo-gitare, ezo-tv-signala, ezo-kuće, čovek čiji rad i uspeh nije lako opisati. Kombinacija jake harizme, vanrednih sposobnosti, visokog intelekta i širokog spektra znanja.

Sav njegov rad je usmeren ka razumevanju čoveka i njegovog života, i kako tom istom čoveku pomoći u njegovom individualnom napretku. Autor je tri knjige izdate u Americi ’’How to wish’’, ’’How to feel’’ i ’’How to Think’’, od kojih se samo prva ’’Kako treba želeti’’ može naći i na našem jeziku.

Svoja znanja je pretočio u kompleks tehnika ’’SFERA’’, kratkih i efikasnih vežbi za napredak u različitim oblastima života. Njegove tehnike od minut, dva, sa lakoćom se usvajaju i primenjuju. Bavi se i ličnim i poslovnim treninzima u mnogim svetskim korporacijama, a za visoki menadžment je iskreirao individualnu obuku pod nazivom ’’Personality Performances Upgrade’’ .

Poslednjih godina, Ruben se posvetio razvoju tehnologije direktnog prenosa programiranog emocionalnog stanja, uz sliku i zvuk. Stvorio je kolekciju unikatnih gitara koje je prezentovao prošle godine u Americi i zadobio nadimak ’’Tesla zvuka’’.

U toku je uzgradnja EZO kuće koja se adaptira prema individualnom mentalnom i emocionalnom stanju vlasnika. Spajanjem fizike i metafizike, on stvara objekte i prostore sa specifičnim energetskim i emocionalnim nabojem.

Gost mnogih tv emisija širom sveta, sa stotinama članaka u časopisima, njegova enigma i dalje ostaje misterija na delikatnom rubu materijalnih i nevidljivih dimenzija.

Pripremite se da vam ovo predavanje, neki od stubova vašeg dosadašnjeg znanja, ali i uverenja, neobičan i zanimljiv čovek, Ruben Papian, uzdrma i natera vas na ponovna preispitivanja i razmišljanja. Iz toga će, svakako, proisteći nešto novo i kvalitnije, a vi – bolji.Na početku predavanja ćemo imati priliku da kroz inovativni EZO ZVUK pokrenemo ISKRU u sebi!