govornik

speaker

Lidija M Rosati

Business & Performance Strategist

Moj Novac i JA!

Lidija M Rosati je prva Srpkinja koje je ušla u najuži izbor za prestižnu britansku nagradu „Žena inspiracija 2017”. (Inspirational Women 2017 awards – UK), a čije su ranije dobitnice Kate Winslet, Hellen Mirren, Victoria Beckham, Christiane Amanpour. U decembru 2017 je u britanskom parlamentu u Londonu dobila priznanje za svoj rad sa ženama migrantima. U junu 2018, našla se na listi 33 uspešnih žena u regionu (ex-YU).


Lidija je takođe jedna od inspiracija za knjigu ‘The Teacher’ čiji je autor Tony Buzan, kreator Mapa Uma.


Bivši je londonski bankar, NLP trener (klasični i novi kodeks), međunarodni govornik, akreditovani Business & Performance Strategist, Master Coach, Executive Coach, Hipnoterapeut, Reiki Master, Pranski Iscelitelj, ekspert za neverbalnu komunikaciju, a to su samo neka od dostignuća koja stoje uz njeno ime.


Lidija je od 2005 godine u crew timu Tonija Robinsa, kod koga je završila Mastery University. NLP je učila direktno od dr Džona Grindera, ko-kreatora NLP, a Energetski NLP, od Arta Gajzera, koji je ujedno i njen mentor i duhovni učitelj.


Lidija je kokreator Momentum Strategies Coaching & Training, koji čini skup alata za život pun samopouzdanja. Autor je besteselera “Gaining While Losing – The Gentle Art of Transformation” (Dok gubim dobijam – nežna umetnost transformacije). Srpsko izdanje je u pripremi.


Lidijina filozofija je jednostavna – edukuj se, ne prestaj da učis i da se razvijaš. Biraj mudro, gradi autentično i živi sa integritetom. Lidija trenutno drži seminare i obuke na relaciji London, Beograd, Brisel, Milano, Rim, Njujork i Hong Kong.


Mnogi ljudi žele da se menjaju i budu bolji sebi i drugima. Ali KAKO? Na putu ličnog razvoja prepreka je mnogo, a prečica malo.

Naučite da kreirate momentum potreban za ostvarenje ličnih i profesionalnih ciljeva.

DOK GUBIM DOBIJAM ... NEŽNO NAPRED!