govornik

speaker

Dr Lea Imširagić

Intuitive and Success Coaching

PUT KA SVOJOJ SVRSI

Dr Lea Imširagić je magistrirala na medicinskom fakultetu u Novom Sadu 2005. godine na katedri za fiziologiju u oblasti magnetobiologije. Dalja istraživanja nastavila je u okviru astrologije, stekavši sertifikat međunarodnog profesionalnog astrologa ISAR CAP, 2006.godine u Klivlendu, Ohajo (SAD).

Njen istraživački i inovativni duh je vodio da kroz oblasti akupunkture (IASC u Beogradu), cvetnih esencija (međunarodno sertifikovani Bahov praktičar), energetske psihologije (PEAT trener i sertifikacija Američke Asocijacije za Energetsku Psihologiju ACEP – The Association for Comprehensive Energy Psychology) i koučinga (TTT) pronađe zajedničku nit koja integriše naše Biće. Lea je tvorac astrološkog sistema isceljivanja “Energetska Astrologija”, a sa suprugom Aleksandrom i nove tehnike u oblasti energetske psihologije – Astromeridijanska tehnika (AMT). Preko deset godina predavač je na konferencijama širom sveta, sa internacionalnim klijentima i studentima. Redovan je predavač na dvogodišnjem programu edukacije za praktičara energetske psihologije, predsednik je Asocijacije za Energetsku Psihologiju, kao i predstavnik ACEP-a zaSrbiju. Autor je sedam knjiga, od kojih su neke prevedene na engleski, ruski i turski jezik. Njena knjiga “Women Who Inspire” je postala #1 best selling Amazon book 2017. godine.

Leina vizija je širenje radosti kroz edukaciju ljudi o ostvarivanju zdravlja na sva četiri nivoa i postizanju celovitosti kroz energetsku komunikaciju.

Ovo predavanje će aktivirati tvoje super moći u svim oblastima tvog života, kroz povezivanje i osnaživanje tvoje komunikacije sa Univerzumom vs. tvoje Intuicije. Baš kao u svakom iskrenom i snažnom prijateljskom odnosu sve počinje sa poverenjem, otvaranjem, posvećivanjem pažnje i zatim slušanjem.

Na ovom predavanju ćete dobiti znanje o malim, malim u trajanju ali izuzetnim u transformaciji, tehnikama koje su kombinacija Principa Uspeha, po metodologiji Džeka Kenfilda i Intuitivnog Koučinga.

Dobrodošli u svoj Svet egzaltacije, gde su čuda normalna pojava, a slušanje svoje intuicije način komunikacije sa sobom i sa Univerzumom!