govornik

speaker

Jelena Milanović

Access BARS Facilitator

Access Consciousness

Jelena Milanović je kouč, energetski terapeut, sertifikovani edukator energetskih tehnika isceljivanja i svesnosti (ACCESS CONSIOUSNESS®). Autor je knjige “ IZABERI SEBE” , koja se čita u jednom dahu.

Kada je život doveo do tačke da se više ne smeje i da nije dobra ni sebi ni drugima, okrenula se sebi da isceli svoje biće na svim nivoima.

Iako je odavno posvećena ličnom razvoju, od 2013. Jelena se okreće isključvo edukacijama iz oblasti energetskog rada - Access Consciousness® tehnike i to: Access Bars®, Access Body Process® i Access Facelift® kao nastavak usavršavanja u svoju praksu uvodi transformacijski koučing i energetsko-terapeutski rad sa pojedincima i grupama.

Tvorac je kanalisane metode za akriviranje ličnih izvornih potencijala RIVER – Reaktivacija Izvornih Vanvremenskih Energetskih Resursa i kreator mnogih autorskih radionica.

Zašto Energetski rad ? Zato što je sve Energija i u nama i oko nas. Zato što je Energija uvek živa i zato što balansirajući sebe možemo izbalansirati i svet u kome živimo.

Zašto Coaching ? Zato što na lak i jednostavan način pitanjima “skine slojeve” koje smo nabacili na sebe, osvetli nam suštinu i veoma brzo dovodi do željenih rezultata. U kombinaciji sa energetskim radom dovodi do trajnih promena životnih navika, pogleda na život ili temu koja se obradjuje.

Jelena je tragač za istinom i suštinom. Njena misija je da svojim primerom inspiriše i osnaži ljude da prihvate da je sve moguće.

Energijama se igra, muzikom se nadahnjuje, pisanjem se izražava. Porodica je njena najviša životna vrednost. Voli život i ljude. Voli Beograd, svoj rodni grad.

Putuje i radi širom regiona ...

Šta god da te u životu snađe, uvek, baš uvek, IZABERI SEBE!